• Frisoplan
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49

Actueel

Informatiebijeenkomst nieuwbouwproject Moaihôf Drachten

14 dagen geleden
Op zoek naar een koopwoning op loopafstand van het centrum van Drachten? In de wijk De Bouwen realiseert Frisoplan 14 duurzame nieuwbouwwoningen. De woningen zijn in drie verschillende typen beschikbaar en zijn daardoor geschikt voor een brede doelgroep. Op donderdag 10 september a.s. wordt er een informatiebijeenkomst georganiseerd.
 
Lees meer

Werp een blik in De Tiid op Open Monumentendag (12/09)

19 dagen geleden

Cultuur Historisch Centrum De Tiid in Bolsward doet dit jaar mee aan Open Monumentendag op zaterdag 12 september. Om 09.40 uur zal Wethouder Mirjam Bakker de Open Monumentendag bij het voormalige stadhuis aan de Jongemastraat officieel openen. De werkzaamheden uitgevoerd door Aannemingsmaatschappij Friso en Jurriëns Noord zijn nog in volle gang, maar de deuren van het historische deel van het gebouw gaan 12 september open voor publiek.

Lees meer >>

Lees meer

Friso en Houkesloot aanwezig op Werkfestival SWF

29 dagen geleden

Ook dit jaar is Friso Bouwgroep weer van de partij! Net als vorig jaar staat Friso samen met dochteronderneming Houkesloot Toelevering en samenwerkingspartner Technopark op 19 september op het Werkfestival van Súdwest-Fryslân. Samen hopen ze werkzoekenden enthousiast te maken voor de bouw. Op dit moment telt Friso 25 openstaande vacatures. Het werkfestival voelde collega’s Tinus en Roy aan de tand over hoe het is om bij Friso te werken en waarom Friso meedoet aan het werkfestival.

Lees meer >>

Lees meer

Volop woonplezier in Waterrijk Workum

1 maand geleden

Op loopafstand van het stadscentrum van Workum werkte Friso afgelopen jaar aan de realisatie van Waterhof: een waterrijk nieuwbouwproject in de bestaande woonwijk Thomashof. De 16 twee-onder-een-kapwoningen van de eerste fase worden inmiddels bewoond. Net voor de bouwvak is de laatste vrijstaande woning verkocht.

Lees meer

Werken bij Friso Bouwgroep? Grijp nu je kans!

2 maanden geleden

Droom jij ook over bouwen? Geloof jij ook niet in meer maar in beter? Sta jij met beide voeten in de klei, dan zoeken wij jou! Friso Bouwgroep is opzoek naar échte bouwers en vakmensen. Van projectleider tot timmerman en van BIM-coördinator tot metselaar. Zit jouw droombaan er tussen? Solliciteer dan rechtstreeks op onze werken-bij-website www.echtebouwers.nl 

Lees meer

Start bouw 6 woningen Loevestein Gorredijk

2 maanden geleden

Aan de Jikke Reinbergenstrjitte in Gorredijk realiseert Friso in opdracht van Kroon 6 robuuste half vrijstaande woningen. De bouwwerkzaamheden zijn inmiddels opgestart door Aannemingsmaatschappij Friso.

Lees meer

26 woningen middenin de natuur van Meerstad

2 maanden geleden

In het inmiddels bekende Meerstad (nabij Groningen) zijn door Frisoplan opnieuw 26 woningen ontwikkeld en gebouwd. Voor de 26 woningen is door VdpArchitecten een bijzonder plan gemaakt. Zo werden er 3 vrijstaande, 14 halfvrijstaande en 9 rijwoningen gebouwd met elk hun eigen uitstraling.

Lees meer

De unieke Friso cultuur blijft behouden

2 maanden geleden

Friso Bouwgroep krijgt binnen een aantal jaren een nieuwe leiding. Directeur-grootaandeelhouder Henk Dedden en commercieel directeur Jan Wageman stoppen ermee. Verkocht wordt de Friese bouwonderneming echter niet. Niet aan een investeerder, niet aan een andere bouwer. “We willen de unieke cultuur van Friso behouden.” - De Cobouw interviewde beide heren en schreef er het volgende artikel over: 

Lees meer

Bouwduo Friso draagt leiding op termijn over aan 'eigen kweek'

3 maanden geleden

Algemeen directeur Henk Dedden en commercieel directeur Jan Wageman dragen de dagelijkse leiding over Friso Bouwgroep in Sneek binnen nu en twee jaar over. Binnen de organisatie worden nieuwe leidslieden klaargestoomd. Deze week publiceerde Leeuwarder Courant en Dagblad van het Noorden een uitgebreid interview met beide heren. Binnenkort zal ook de Cobouw een vergelijkbaar artikel publiceren. Het artikel uit de LC van 24 juni '20 lees je hieronder.  

Lees meer

Start presale 14 woningen Moaihôf in Drachten

3 maanden geleden

In de wijk De Bouwen in Drachten worden door Frisoplan 14 nieuwbouwwoningen gerealiseerd. De koopwoningen zijn ontworpen door Wijbenga Architecten en bieden ruimte aan een brede doelgroep. De presale van de woningen is inmiddels gestart.

Lees meer