• Frisoplan
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49

Actueel

Gasloos wonen ‘Magna Fossa’ in Sneek een feit

15 uren geleden

Unieke woonlocaties zijn zeldzaam. Toch heeft Frisoplan uit Sneek weer een prachtig nieuw wooncomplex aan het water in Sneek opgeleverd. ‘Magna Fossa’ verrees aan de gelijknamige vaarweg in de moderne woonwijk De Oudvaart. In november 2018  startte de verkoop van de duurzame en gasloze appartementen, binnen no-time werden de appartementen verkocht. Inmiddels zijn de woningen opgeleverd en door de 19 eigenaren in gebruik genomen.

Lees meer

Nieuwbouw 25 appartementen De Eastergoa in De Zuidlanden

23 dagen geleden

In De Zuidlanden onder Leeuwarden ontwikkelt Frisoplan De Eastergoa: een robuust gebouw met 25 luxe driekamerappartementen. De perfecte plek voor stadsmensen en buitenliefhebbers.

Lees meer

Initiatief tijdelijk vervoer Friso trekt landelijke media

1 maand geleden

Niemand wil dat de bouwsector door de coronacrisis komt stil te liggen. Daarom is het belangrijk dat we het virus zo veel mogelijk tegengaan op de bouwplaats. Samen met Auto Schat uit Burgum zijn er onlangs 20 tijdelijke auto's ingezet om te voorkomen dat onze timmerlieden met elkaar in één auto naar de bouwplaats rijden. Bouwend Nederland, De Cobouw, BNR Radio en de Leeuwarder Courant pikte dit bericht op en plaatste het als 'mooi voorbeeld' op hun landelijke website. 

Lees meer

De bouw van de Oosterpoort in Sneek is van start

1 maand geleden

Na jaren van plannen maken, overleg en studie komt er eindelijk de nieuwe Oosterpoort! Op de plek met een lange traditie komt een bijzonder gebouw, met veel respect voor het verleden en een scherp oog voor de toekomst. Een gelukkig oud én nieuw. Afgelopen februari zijn de bouwwerkzaamheden gestart en inmiddels zijn de contouren van dit prachtige gebouw zichtbaar. De begane grond is gestort, de eerste wanden staan en de komende weken zal er veel vooruitgang te zien zijn op de bouwplaats.

Lees meer

5 woningen Hartenvijf in Soest zijn opgeleverd

1 maand geleden

Hartenvijf in Soest is opgeleverd! Aan de Nieuwstraat in Soest ontwikkelde Frisoplan samen met RV&O drie vrijstaande en twee half-vrijstaande woningen. De bouwwerkzaamheden zijn uitgevoerd door Aannemingsmaatschappij Friso.

Lees meer

Tijdelijk vervoer Friso op landelijke website Bouwend Nederland

1 maand geleden

Niemand wil dat de bouwsector door de coronacrisis komt stil te liggen. Daarom is het belangrijk dat we het virus zo veel mogelijk tegengaan op de bouwplaats. Samen met Auto Schat uit Burgum zijn er onlangs 20 tijdelijke auto's ingezet om te voorkomen dat onze timmerlieden met elkaar in één auto naar de bouwplaats rijden. Bouwend Nederland pikte dit bericht op en plaatste het als 'mooi voorbeeld' op hun landelijke website. 

Lees meer

De bouw van De Wisseling in Stiens is gestart!

1 maand geleden

Op woensdag 1 april is de eerste paal van De Wisseling in Stiens de grond in gegaan. Hiermee is de bouw officieel van start! Naar verwachting worden de woningen van fase 1 nog voor kerst 2020 opgeleverd.

Lees meer

8 woningen voor nieuwe wijk Tramdijk Lemmer

3 maanden geleden

In opdracht van Lyaemer Wonen ontwikkelt Frisoplan acht eengezinswoningen in Lemmer. De acht nul-op-de-meter woningen worden energie-neutraal gebouwd in de nieuwe wookwijk ten noordoosten van Lemmer. Naar verwachting wordt er in april gestart met de bouw van de 8 woningen. 

Lees meer

Verkoop Gorredijk bijna van start

4 maanden geleden

Op woensdag 5 februari gaat de start van de verkoop van zes halfvrijstaande woningen aan de Jikke Reinbergenstrjitte in Gorredijk van start. 

Lees meer

Start bouw ‘De Wisseling’ in zicht!

4 maanden geleden

Het sein voor het nieuwbouwproject ‘De Wisseling’ staat op groen. Samen met Proplan Ontwikkeling B.V. uit Heerenveen is Frisoplan (onderdeel van Friso Bouwgroep) uit Sneek medio 2019 gestart met de ontwikkeling van het nieuwe woonplan op de voormalige treinremise aan de Lutskedyk in Stiens. Inmiddels zijn 14 woningen van de eerste fase verkocht en is Friso voornemens om in maart 2020 te starten met de bouw.

 

Lees meer