• Frisoplan
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49

Actueel

3 mei Open Huis Kastanjehof Sneek

65 maanden geleden

Wie op zoek is naar een luxe appartement met een unieke uitstraling, kan zijn hart ophalen bij Kastanjehof in hartje Sneek. In dit monumentale pand, dat vroeger dienstdeed als verzorgingstehuis, worden door Friso Bouwgroep 8 luxe appartementen gerealiseerd.

Zaterdag 3 mei worden de deuren geopend en kunnen belangstellenden van 10.00 - 14.00 uur een kijkje nemen in de appartementen die nog beschikbaar zijn.

Lees meer

Kom 15 februari naar het Woonoffensief!

68 maanden geleden

Om de woningmarkt in Fryslân een flink boost te geven wordt op zaterdag 15 februari a.s. het Woonoffensief georganiseerd. Het Woonoffesnief is een samenwerking tussen de Provincie Fryslân, Friese Gemeenten, makelaars, de bouwsector, woningcorporaties en financiele instellingen. Tijdens het Woonoffensief op zaterdag 15 februari worden ruim 3000 koopwoningen in de schijnwerpers gezet waaronder ook die van Frisoplan, planontwikkeling en onderdeel van Friso Bouwgroep.

Lees meer

Bouw Zuidelijke Eilanden van start!

68 maanden geleden

In het plan "Skoatterwâld" in Heerenveen is Frisoplan samen met WoonFriesland gestart met de realisatie van vier ruime halfvrijstaande woningen "De Zuidelijke Eilanden". Het door velen als de mooiste wijk van het noorden betitelde woongebied kenmerkt zich door de bijzondere bouwstijlen en een grote variatie aan woningen. Een uitstekende plek voor iedereen die onderscheidend wonen wil combineren met ruimte en rust.

Lees meer

De week van Alpe d'Huzes

76 maanden geleden
Lees meer

Informatiedag nieuwbouwproject Pampuskade Sneek

83 maanden geleden
Door Frisoplan wordt binnenkort een bijzonder fraai appartementencomplex ontwikkeld, ontsloten via de Flitsstraat, maar met het front aan de Pampuskade te Sneek. Nieuwsgierig? Kom dan langs op de informatiemiddag op 24 november vanaf 11.00 uur bij Makelaardij Sneek. 
Lees meer

HUIS & TUIN en FRISOPLAN

91 maanden geleden
Vanaf donderdag 1 maart vindt de 9de HUIS&TUIN beurs plaats in het WTC Expo te Leeuwarden. Frisoplan is met haar projecten volop aanwezig om de bezoeker te informeren over diverse woonprojecten in de regio.
Lees meer

Bouw 13 woningen Wirdum van start

97 maanden geleden

In het dorp Wirdum is deze week in opdracht van Consortium Noord/Frisoplan B.V. de bouw van 6 ruime halfvrijstaande koopwoningen en 7 huurwoningen (rijwoningen) van start gegaan. De woningen worden gebouwd op uitbreidingslocatie "De Hikkemieden" aan de rand van het dorp.

Lees meer