• Frisoplan
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49

Actueel

VC Sneek: Friso & Rabo ook de komende drie jaar hoofdsponsors

10 maanden geleden. 

Donderdag 28 september ondertekende het bestuur van VC Sneek een nieuw sponsorcontract met Friso Bouwgroep en Rabobank Sneek-ZuidwestFriesland. Hiermee verbinden de beide bedrijven zich opnieuw voor drie jaar als hoofdsponsors aan VC Sneek.

Onlosmakelijk verbonden

Adriaan Boers, voorzitter van de sponsorcommissie: “We zijn hier natuurlijk erg blij mee. Friso & Rabobank zijn inmiddels onlosmakelijk met VC Sneek verbonden en we waarderen hun steun voor de komende drie seizoenen enorm. De bijdragen van deze hoofdsponsors zijn belangrijk voor onze ambities. ”


Het sponsorcontract werd namens Friso Bouwgroep ondertekend door commercieel directeur Jan Wageman. Directievoorzitter Bert Roman tekende namens Rabobank Sneek-ZuidwestFriesland.

“We zijn met veel plezier hoofdsponsor van deze prachtige vereniging die zich kenmerkt door een ijzersterke jeugdopleiding,”

Lange termijnrelatie voor topsportklimaat

Friso en Rabobank zijn sinds jaar en dag hoofdsponsors van VC Sneek en volgden sindsdien de ontwikkelingen van de club nauwgezet. Met trots constateerden de beide hoofdsponsors dat het topsportklimaat weer terugkeerde in Sneek. En de successen waren niet van de lucht. De lange termijnrelatie met de club tekent de beide hoofdsponsors, die bewust kiezen voor een structurele samenwerking. “We zijn met veel plezier hoofdsponsor van deze prachtige vereniging die zich kenmerkt door een ijzersterke jeugdopleiding,” aldus Jan Wageman en Bert Roman.