• Frisoplan
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49

Actueel

Wonen aan de Groote Veen in Eelde

27 maanden geleden. 

In de Groote Veen de nieuwste wijk van Eelde worden door Frisoplan vijf vrijstaande patiovilla’s met een geschakelde aanbouw ontwikkeld.

De patiovilla’s hebben in de basis een plattegrond met slapen en baden beneden. Echter hebben de toekomstige bewoners ook de mogelijk hier een werkkamer of een ruime garage te realiseren. De villa heeft drie slaapkamers en is daarnaast uit te breiden naar 4 slaapkamers.

De woningen worden gebouwd op een betonnenfundatie met prefab betonvloeren. De wanden op de beganegrond bestaan uit kalkzandsteen en lichte scheidingswanden van cellenbeton. De bovenbouw is van houtskelet (HSB). De gevels worden gemetseld en deels voorzien van betimmering (voorgevel). De woningen worden gespiegeld naast elkaar gebouwd, zodat er bij iedere woning een mooie patio ontstaat die achterom bereikbaar is. Wanden worden behangklaar afgewerkt en plafond voorzien van spuitwerk (m.u.v schuine dak). Badkamers worden betegeld tot plafond en zijn volledig gebruiks klaar ingericht. Een energiezuinige woning voorzien van vloerverwarming (beg.gr) en pv-panelen op het dak.


Meer informatie?

Voor meer informatie over de verkoop van de woningen neemt u contact op met Nieuwbouw Groningen via onderstaande gegevens of download hier de verkoopbrochure.

Lamsoor 10
9738 AL Groningen
W: www.nieuwbouwgroningen.nl  

E: info@nieuwbouwgroningen.nl
T: 050 - 547 22 22