• Frisoplan
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49

Actueel

Start bouw Houkepoort Sneek deel ll een feit!

26 maanden geleden. 

7 November vierden de allereerste toekomstige bewoners van bouwdeel ll de start van de bouwwerkzaamheden op het Wooneiland Houkepoort in Sneek. Nadat de symbolische eerste paal werd geslagen, konden de bewoners alvast een bezoek brengen aan hun kavels en werd er uiteraard geproost met een hapje en een drankje.

Deelgebied ll

Deelgebied ll is onderdeel van het totale project Houkepoort (nabij het Sneekermeer). Friso Bouwgroep bouwt hier samen met Bouwgroep Dijkstra Draisma 80 grondgebonden woningen en 14 appartementen. Vorig jaar werd de eerste serie van de 33 grondgebondenwoningen in verkoop gebracht. Zaterdag 11 november gaat de tweede serie van 35 grondbegonden woningen in de verkoop. Dit deel betreft 22 halfvrijstaandewoningen en 13 rijwoningen. Gezien het animo voor de eerste woningen, wordt ook nu verwacht dat de tweede serie zeer snel verkocht zal worden. Deelgebied l is in ontwikkeling bij Volker Wessels.
 


A.s. zaterdag start verkoop tweede serie

Bent u nieuwsgierig geworden naar de woningen van de tweede serie? En wilt u zich inschrijven of meer weten over de verkoop? Dan bent u 11 november van harte welkom bij Makelaardij Hoekstra in Sneek of Makelaardij Friesland in Sneek. Voor meer informatie kunt u ook alvast een kijkje nemen op de website www.houkepoort-sneek.nl