• Frisoplan
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49

Actueel

Bouw Zuidelijke Eilanden van start!

80 maanden geleden

In het plan "Skoatterwâld" in Heerenveen is Frisoplan samen met WoonFriesland gestart met de realisatie van vier ruime halfvrijstaande woningen "De Zuidelijke Eilanden". Het door velen als de mooiste wijk van het noorden betitelde woongebied kenmerkt zich door de bijzondere bouwstijlen en een grote variatie aan woningen. Een uitstekende plek voor iedereen die onderscheidend wonen wil combineren met ruimte en rust.

Lees meer

De week van Alpe d'Huzes

88 maanden geleden
Lees meer

Informatiedag nieuwbouwproject Pampuskade Sneek

95 maanden geleden
Door Frisoplan wordt binnenkort een bijzonder fraai appartementencomplex ontwikkeld, ontsloten via de Flitsstraat, maar met het front aan de Pampuskade te Sneek. Nieuwsgierig? Kom dan langs op de informatiemiddag op 24 november vanaf 11.00 uur bij Makelaardij Sneek. 
Lees meer

HUIS & TUIN en FRISOPLAN

104 maanden geleden
Vanaf donderdag 1 maart vindt de 9de HUIS&TUIN beurs plaats in het WTC Expo te Leeuwarden. Frisoplan is met haar projecten volop aanwezig om de bezoeker te informeren over diverse woonprojecten in de regio.
Lees meer

Bouw 13 woningen Wirdum van start

109 maanden geleden

In het dorp Wirdum is deze week in opdracht van Consortium Noord/Frisoplan B.V. de bouw van 6 ruime halfvrijstaande koopwoningen en 7 huurwoningen (rijwoningen) van start gegaan. De woningen worden gebouwd op uitbreidingslocatie "De Hikkemieden" aan de rand van het dorp.

Lees meer