• Frisoplan
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49

Actueel

Verduurzaming 128 woningen Enschede van start

11 maanden geleden. 

In juni 2019 is Aannemingsmaatschappij Friso Oost (Eibergen) in opdracht van woningcorporatie Domijn begonnen met de verduurzaming en onderhoud van 128 woningen in Enschede. De eerste fase is 27 juni van start gegaan. 

Elke woning is anders

De 128 woningen worden flink onder handen genomen. Zo worden de woningen beter geïsoleerd en krijgen de woningen een gezonder binnenklimaat. Daarbij is elke woning anders, dat maakt het totale project erg complex. In totaal worden er acht woningen per week opgestart en opgeleverd.
 

Duidelijke aanpak en de juiste communicatie

Naast dat iedere woning een unieke aanpakt behoeft blijven de bewoners tijdens de verduurzamingswerkzaamheden in hun woning wonen. Dit vergt een duidelijke aanpak, haalbare planning en de juiste afstemming en communicatie met de bewoners. Reimarkt Enschede verzorgt alle bewonerscommunicatie, daarnaast hebben ze samen met Friso alle plannen tot start bouw uitgewerkt. Wesselink & Buunk verzorgt de installaties. Daarnaast zijn Duits Isolatie, Albo Buitendeuren en Lansink Schilderwerken betrokken. Naar verwachting wordt het project eind 2019 opgeleverd.