• Frisoplan
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49

Actueel

Het sein voor treinremise Stiens staat op groen

8 maanden geleden. 

Samen met Proplan Ontwikkeling B.V. uit Heerenveen heeft Frisoplan een nieuw woonplan ontwikkeld voor 58 woningen op de locatie van de voormalige treinremise aan de Lutskedyk in Stiens. De toekomstige bewoners hoeven niet meer te wachten op een bouwvergunning; er is groen licht. Woensdag 16 oktober wordt er een inloopmiddag voor geïnteresseerden georganiseerd bij Makelaardij Friesland.

Inloopmiddag De Wisseling 

Het sein voor de bouw van 58 woningen staat inmiddels op groen. De verkoop van fase 1 is onlangs gestart en de eerste woningen zijn  verkocht. Bent u geïnteresseerd in deze woningen? Kom dan van 16.00 - 18.00 uur naar de inloopmiddag op 16 oktober aanstaande bij Makelaardij Friesland in Leeuwarden (HELICONWEG 6). Kijk voor meer informatie op www.dewisselingstiens.nl 
 

Bijzonder wonen in Stiens

De woningen kunnen levensloopbestendig worden uitgevoerd. Dat wil zeggen dat er een slaap- en badkamer op de begane grond kunnen worden gemaakt. Hierdoor zijn de woningen interessant voor een brede doelgroep; van starters, tot gezinnen en senioren. Afhankelijk van de verkoopresultaten wordt zo spoedig mogelijk gestart met de bouw. 

Restauratie monumentale spoorloods

Naast de nieuwbouwplannen is er een restauratieplan gemaakt voor de monumentale Spoorloods op de locatie. De restauratiewerkzaamheden zijn in volle gang. Naar verwachting worden de restauratiewerkzaamheden voor het einde van het jaar afgerond. Daarna wordt gewerkt aan de definitieve invulling van de loods.