• Frisoplan
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49

Actueel

8 woningen voor nieuwe wijk Tramdijk Lemmer

7 maanden geleden

In opdracht van Lyaemer Wonen ontwikkelt Frisoplan acht eengezinswoningen in Lemmer. De acht nul-op-de-meter woningen worden energie-neutraal gebouwd in de nieuwe wookwijk ten noordoosten van Lemmer. Naar verwachting wordt er in april gestart met de bouw van de 8 woningen. 

Lees meer

Verkoop Gorredijk bijna van start

8 maanden geleden

Op woensdag 5 februari gaat de start van de verkoop van zes halfvrijstaande woningen aan de Jikke Reinbergenstrjitte in Gorredijk van start. 

Lees meer

Start bouw ‘De Wisseling’ in zicht!

8 maanden geleden

Het sein voor het nieuwbouwproject ‘De Wisseling’ staat op groen. Samen met Proplan Ontwikkeling B.V. uit Heerenveen is Frisoplan (onderdeel van Friso Bouwgroep) uit Sneek medio 2019 gestart met de ontwikkeling van het nieuwe woonplan op de voormalige treinremise aan de Lutskedyk in Stiens. Inmiddels zijn 14 woningen van de eerste fase verkocht en is Friso voornemens om in maart 2020 te starten met de bouw.

 

Lees meer

Echte Bouwers, werken bij Friso Bouwgroep [VIDEO]

9 maanden geleden

Friso heeft de campagne 'Echte Bouwers, werken bij Friso Bouwgroep' gelanceerd. Met deze campagne brengt Friso de vacatures van de hele bouwgroep onder de aandacht. Dat doen zij door een werken-bij-website en promotiefilm over werken in de bouw. 

Lees meer

Friso Bouwgroep zoekt nieuwe collega's

9 maanden geleden

Friso Bouwgroep zoekt nieuwe collega's. Ben of ken jij een enthousiaste projectleider die zich wil richten op de kleinbouw of juist op de grote utiliteitsbouw? Wil jij bouwen aan spraakmakende bouwprojecten, uitgevoerd in Gelderland, Overrijssel, Flevoland, Groningen of Friesland? Of kom jij net van school en ben je op zoek naar een bedrijf waar je de kans krijgt om te groeien? Dan ben je bij onze vestiging in Sneek, Groningen, Leeuwarden, Almere of Eibergen aan het juiste adres. 

Lees meer

Verkoop woningen De Wisseling flink op stoom!

10 maanden geleden

Het sein voor de bouw van De Wisseling in Stiens staat op groen. De verkoop van fase 1 is onlangs gestart en de eerste woningen zijn verkocht. Kortom de verkoop is op stoom. Afgelopen woensdag (16 oktober jl.) konden geïnteresseerden kennis maken met het project bij Makelaardij Friesland. Ondertussen zijn er zes woningen verkocht en hebben zich een flink aantal belangstellenden gemeld voor een optie op één van de woningen.

Lees meer

Het sein voor treinremise Stiens staat op groen

11 maanden geleden

Samen met Proplan Ontwikkeling B.V. uit Heerenveen heeft Frisoplan een nieuw woonplan ontwikkeld voor 58 woningen op de locatie van de voormalige treinremise aan de Lutskedyk in Stiens. De toekomstige bewoners hoeven niet meer te wachten op een bouwvergunning; er is groen licht. Woensdag 16 oktober wordt er een inloopmiddag voor geïnteresseerden georganiseerd bij Makelaardij Friesland.

Lees meer

Ervaren inkoper (Sneek)

12 maanden geleden

Jij bent doortastend, neemt graag initiatief en bent een geboren onderhandelaar? Dan ben jij de Inkoper die bij Friso het verschil kan maken! Zeker wanneer je ervaring hebt in een soortgelijke functie en over uitstekend bouwkundig inzicht beschikt.

Lees meer

Turn-key overeenkomst met Vesteda voor 171 huurappartementen

12 maanden geleden

Vlak langs kanaal Hoendiep en op fietsafstand van het Groningse centrum ontwikkelt Van Omme & De Groot Projectontwikkelaars en Bouwers de energieneutrale wijk Westerwal. Het hier te realiseren complex met 171 huurappartementen voor het middensegment is verkocht aan woningbelegger Vesteda, die de verhuur op termijn op zich gaat nemen. De twee partijen tekenden onlangs de koopovereenkomst en gelijktijdig werd tussen Vesteda en Friso Bouwgroep een turn-key aannemingsovereenkomst getekend.

Lees meer

Nieuw personeel vindt Friso Bouwgroep tijdens festival

12 maanden geleden

Afgelopen zaterdag bezochten ruim 1000 mensen het Friso Festival aan de Houkesloot in Sneek. Onder het genot van een hapje en een drankje kon jong en oud meedoen aan leuke activiteiten en voorlichting krijgen over werken en leren in de bouw. Het doel was om mensen enthousiast te maken voor een opleiding of baan in de bouw én om te laten zien hoe het er bij een groot bouwbedrijf aan toe gaat. 

Lees meer