• Frisoplan
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49

Actueel

Verkoop Gorredijk bijna van start

4 maanden geleden. 

Op woensdag 5 februari gaat de start van de verkoop van zes halfvrijstaande woningen aan de Jikke Reinbergenstrjitte in Gorredijk van start. 

Wilt u wonen in een gemoedelijk Fries dorp, waar nog voldoende voorzieningen zijn? Dan is het gezellige Gorredijk zeker een aanrader. Het dorp aan de vaart heeft een bloeiende middenstand, met supermarkten, winkels, een grote sportaccommodatie en meerdere scholen voor zowel basis- en voortgezetonderwijs. Wilt u rust en ruimte? Fiets dan naar een van de prachtige natuurgebieden bij Lippenhuizen, Hemrik, Beetsterzwaag, Oldeberkoop of Ouderhorne. Gorredijk is prima bereikbaar met het openbaar vervoer (bus) en ligt dicht bij de A7. 
 
Te koop: Halfvrijstaande woningen in Gorredijk
 
Aan de Jikke Reinbergnstrjitte gaat Friso zes woningen bouwen. De woningen zijn degelijk en robuust, ontzettend ruim en ogen aantrekklijk door de hoge gootlijn. Natuurlijk zijn de woningen energiezuinig. De verkoop van deze woningen start op woensdag 5 februari. Wilt u op de hoogte blijven en uw interesse kenbaar maken? Dat kan via de website van de verkopend makelaar Sierd Moll
 
Prijsklasse vanaf € 299.900 VON