• Frisoplan
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49

Actueel

De bouw van de Oosterpoort in Sneek is van start

5 maanden geleden. 

Na jaren van plannen maken, overleg en studie komt er eindelijk de nieuwe Oosterpoort! Op de plek met een lange traditie komt een bijzonder gebouw, met veel respect voor het verleden en een scherp oog voor de toekomst. Een gelukkig oud én nieuw. Afgelopen februari zijn de bouwwerkzaamheden gestart en inmiddels zijn de contouren van dit prachtige gebouw zichtbaar. De begane grond is gestort, de eerste wanden staan en de komende weken zal er veel vooruitgang te zien zijn op de bouwplaats.

Een blikvanger in hartje Sneek

De Oosterpoort wordt een echte blikvanger in hartje Sneek. De nieuwe gevels zijn geïnspireerd op de gevels zoals deze er ooit waren. Aan de 2e Oosterkade wordt de voorgevel gevormd door 3 verschillende, individuele staande gevels. Ook het voormalige Bouma pand wordt in de herkenbare stijl gebouwd. Het project bestaat uit een commerciële ruimte op de begane grond en op de verdiepingen wordt woonruimte gerealiseerd. In totaal komen er 10 woningen: 6 appartementen, 3 maisonnettes en een penthouse.

Er zijn nog woningen beschikbaar

Wonen in de Oosterpoort is wonen op een schitterende locatie in hartje Sneek. Met zomers uitzicht op de bootjes in de gracht en het bruisende centrum op 50 meter afstand. Maar binnen de stilte en het comfort van thuis. Er zijn nog twee woningen beschikbaar. Eén appartement op de tweede verdieping en de grote maisonnette woning op de hoek, in het voormalige Boumapand. U koopt met zekerheid, de bouw is gestart. Toost u mee op Oost?

Kijk voor meer informatie op www.oosterpoortwonen.nl