• Frisoplan
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49

Actueel

Initiatief tijdelijk vervoer Friso trekt landelijke media

5 maanden geleden. 

Niemand wil dat de bouwsector door de coronacrisis komt stil te liggen. Daarom is het belangrijk dat we het virus zo veel mogelijk tegengaan op de bouwplaats. Samen met Auto Schat uit Burgum zijn er onlangs 20 tijdelijke auto's ingezet om te voorkomen dat onze timmerlieden met elkaar in één auto naar de bouwplaats rijden. Bouwend Nederland, De Cobouw, BNR Radio en de Leeuwarder Courant pikte dit bericht op en plaatste het als 'mooi voorbeeld' op hun landelijke website. 

Cobouw.nl 

Opeppers en hartverwarmende initiatieven tijden Corona, zo luidt de kop van het artikel in de Cobouw. Kijk en luister hier naar de positieve en hartverwarmende initiatieven, waaronder die van Friso.

 


Leeuwarder Courant

De uitbreiding van het wagenparkt bleef ook niet onopgemwerkt bij de Leeuwarden Courant. Lees hier het artikel wat woensdag 9 april in de krant verscheen. 


BNR Radio 

Ook de redactie van nieuwsradiozender BNR Radio had er wel oren naar en interviewde collega Johan Keuning over de inzet van de tijdelijke auto's. Dinsdagochtend (07/04) werd het interview om 07.20 uitgezonden. Luister je mee? 

Klik op onderstaande link voor de LIVE-uitzending van BNR Radio: 

 


Bouwend Nederland 

Onderstaande bericht ontvingen we van regiomanager Sander Wubbolts 

Mooi voorbeeld van serieus omgaan met de veiligheid van uw medewerkers! Ook mooi voorbeeld van creatief samenwerken tussen sectoren. Is dan ook op de landelijke website vermeld. Dit omdat we n.a.v. het protocol regelmatig vragen krijgen hoe andere leden op het werk met vervoer van en naar de bouwplaats omgaan. Weet niet of dat vooraf is afgestemd maar vond het leuk om met u te delen dat dit goede voorbeeld landelijk ook is opgevallen.

Met vriendelijke groet,

Sander Wubbolts | Regiomanager

Klik hier om naar het bericht te gaan van donderdag 2 april. 

Klik hier om naar het artikel te gaan van woensdag 8 april.