• Frisoplan
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49

Actueel

Start presale 14 woningen Moaihôf in Drachten

3 maanden geleden. 

In de wijk De Bouwen in Drachten worden door Frisoplan 14 nieuwbouwwoningen gerealiseerd. De koopwoningen zijn ontworpen door Wijbenga Architecten en bieden ruimte aan een brede doelgroep. De presale van de woningen is inmiddels gestart.

Hoffelijk wonen in Drachten

Door de ligging van de woningen, met de tuinen naar elkaar toe, wordt er een soort hofje gecreëerd. Met wat fantasie lijkt het project op een kasteel met aan weerskanten een ‘toren’. De vijver/waterbak, welke later door de gemeente wordt aangelegd, evenwijdig aan de Burefen maakt dit het beeld van een kasteel helemaal af. Bij het ontwerp van het project is veel rekening gehouden met de bestaande architectuur en de groene omgeving. Moaihôf ligt aan een langwerpige groenstrook waar gespeeld, gesport en gewandeld kan worden. De aangelegde vijver/waterbak wordt in het verlengde van de bestaande waterstrook aangelegd.

Ruime, duurzame woningen

De woningen zijn ruim en hebben minimaal 3 slaapkamers. Door de grote raampartijen komt er veel licht in de woningen. De woningen worden duurzaam gebouwd. De woningen beschikken standaard over vloerverwarming op de begane grond, elektrische radiatoren op de verdieping en op het dak worden zonnepanelen geplaatst. Ook wordt er een warmte terugwin installatie (WTW-unit) geïnstalleerd. De gebruiksoppervlakten van de woningen variëren tussen de 120 en 139 m2. De woningen bieden hierdoor voldoende ruimte voor een brede doelgroep. De veertien koopwoningen zijn beschikbaar in drie verschillende woningtypes.

Wonen in het groen, op loopafstand van het centrum

De koopwoningen worden in de rustige en prettige woonwijk “De Bouwen” in Drachten gebouwd. Het centrum met al haar voorzieningen is op loopafstand. Drachten heeft een centrale ligging en is door de verschillende uitvalswegen goed bereikbaar. Grotere steden zoals Groningen en Leeuwarden zijn zowel met het OV als met de auto goed te bereiken. In de omgeving van Drachten is veel natuur te vinden en leent zich hierdoor perfect voor een fietstocht of wandeling. Moaihôf past bij de mensen die willen genieten van de natuur maar toch ook dicht bij de stad willen wonen.

De pre sale van de woningen is inmiddels gestart! Wilt u meer informatie over dit project of bent u geïnteresseerd in een woning in Moaihôf? Ga dan naar www.moaihof.nl en schrijf uzelf vrijblijvend in als geïnteresseerde. Naar verwachting start de verkoop in juli 2020.

Impressies