• Frisoplan
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49

Projecten

6 woningen Loevestein Gorredijk

2497 20191023 - Friso - 2o1kap Gorredijk.jpg

Jikke Reinbergenstrjitte


Aan de Jikke Reinbergenstrjitte in Gorredijk realiseert Friso in opdracht van Kroon 6 robuuste half vrijstaande woningen. De bouwwerkzaamheden worden uitgevoerd door Aannemingsmaatschappij Friso.

 

Ruim wonen in een kindvriendelijke buurt

De ruime woningen zijn door Frisoplan ontwikkeld voor een brede doelgroep en worden gebouwd in een bijzonder kindvriendelijke buurt. De begane grond is ruim en bevat standaard een inpandige berging op de begane grond. De eerste verdieping beschikt over drie ruime slaapkamers en een badkamer. Via een vaste trap is de zolder (met dakraam) te bereiken, waar de mogelijkheid bestaat om een extra slaapkamer te realiseren. 

Wonen in het gemoedelijke Gorredijk

Gorredijk is een gemoedelijk dorp in Friesland met voldoende voorzieningen. Gorredijk heeft een gezellige dorpskern met leuke winkels, een grote sportaccommodatie, meerdere scholen (zowel basis- als voortgezet onderwijs) en een ruim aanbod aan supermarkten. Gek op de natuur, de rust en de ruimte? De bekende natuurgebieden  zijn op fietsafstand. Bovendien ligt Gorredijk vlakbij de A7 en is het dorp prima te bereiken met het openbaar vervoer (bus).

 

 


Naar het overzicht

Routebeschrijving
Opdrachtgever Kroon
Uitvoering door Frisoplan
Makelaar Sierd Moll Makelaars
Start bouw Juli 2020