• Frisoplan
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49

Projecten

5 woningen Hartenvijf Soest

vogelvlucht (003).jpg

Nieuwstraat 1


Aan de Nieuwstraat in Soest, ontwikkelde Frisoplan samen met RV&O drie vrijstaande en twee half-vrijstaande woningen. De woningen voldoen aan de hedendaagse wooneisen en worden opgeleverd met een hoog afwerkingsniveau. Aannemingsmaatschappij Friso voert de bouwwerkzaamheden uit. 

Karakteristiek ontwerp

De architect Kees Kat heeft met het ontwerp goed gekeken naar de omgeving en is tot een karakteristiek jaren ’30 ontwerp gekomen. Voor het authentieke metselwerk is een mooie donkerrode handvorm baksteen gebruikt. De half-vrijstaande woningen worden standaard voorzien van een garage. Uiteraard behoort dit ook tot de mogelijkheden voor de vrijstaande woningen. Het is mogelijk om twee auto’s op eigen terrein te parkeren. De kavels zijn ruim en variëren van 246 – 503 m².  Dit kleinschalige project omvat slechts vijf woningen en wordt ontsloten via de Nieuwstraat en de Mezenhof. 


Meer informatie

Voor meer informatie en downloads zoals brochure, algemene verkoopinformatie, technische omschrijving, prijslijst, koperskeuzelijst, inschrijfformulier, etc. verwijzen wij u naar de projectwebsite www.hartenvijfsoest.nl 

 


Naar het overzicht

Routebeschrijving
Opdrachtgever RV&O
Meer informatie www.hartenvijfsoest.nl
Uitvoering door Aannemingsmaatschappij Friso B.V.
Architect Kees Kat Architecten
Makelaar CallEgas Makelaardij Soest
Type woning Vrijstaand en twee-onder-een-kap
Start verkoop November 2018
Start bouw Naar verwachting juli 2019
Oplevering Naar verwachting juli 2020
Vanaf V.O.N. prijs 560.000 v.o.n.
Kavelgrootte Vanaf 246 -503

Project afbeeldingen

Interieur vrijstaand 2.jpg