• Frisoplan
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49

Projecten

Nieuwbouw 27 appartementen Geau-Veste Sneek

Buiten 02.jpg

IJlsterkade 47


Geau-Veste

Aannemingsmaatschappij Friso B.V. begint medio 2019 met het realiseren van 27 appartementen aan de IJlsterkade in Sneek. De appartementen zijn modern én onderhoudsarm. Deze appartementen bevinden zich nabij het centrum en in een waterrijke omgeving. 
 

De woningen

De appartementen zijn verdeeld over drie verdiepingen en op de vierde etage bevinden zich drie penthouses. De woonoppervlakten variëren van 92 tot 96 vierkante meter. In totaal zijn er zeven veschillende woningtypes met allemaal hun eigen karakter. Elk appartement heeft zijn eigen berging en parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage.
 
 

Duurzaamheid

De appartementen beschikken over energiebesparende voorzieningen. Zo zijn ze wanden en vloeren geïsoleerd, beschikt elk appartement over een vloerverwarming en en zijn de ramen voorzien van HR++ glas. Daarnaast heeft het complex zonnepanelen, beschikt het over LED-verlichting en een energiebesparende lift. 
 
 

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de ontwikkeling van de GEAU-VESTE? Of bent u geïnteresseerd in een van de appartementen? Neem dan een kijkje op www.geau-veste.nl of neem rechtstreeks contact op met Makelaardij Sneek (info@makelaardijsneek.nl - 0515-431543) voor meer informatie.

 


Naar het overzicht

Routebeschrijving
Opdrachtgever It Uleboerd
Meer informatie https://geau-veste.nl/
Uitvoering door Aannemingsmaatschappij Friso B.V.
Architect Penta Architecten
Makelaar Ares Makelaardij
Start bouw medio 2019
Oplevering medio 2020