• Frisoplan
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49

Projecten

19 appartementen Magna Fossa Sneek

2017-030 Alynia Architecten - Oudvaart Sneek - Straatbeeld - Voorzijde - def LR.jpg

Oudvaart 1


Machtig mooi wonen

De historische Magna Fossa (grote gracht) was in de 10e eeuw de doorgaande vaarweg van Sneek naar het noorden van Friesland. Deze vaarroute, nu beter bekend als De Oudvaart, vormt straks het uitzicht van de locatie. Het riante woongebouw met negentien appartementen, varieert in grootte van ca. 71m² tot 108m². De appartementen beschikken over één, twee of zelfs drie slaapkamers of een inloopkast. Voor ieder wat wils. Daarnaast beschikt elk appartement over een eigen parkeerplek op het binnenterrein en een fietsenberging.

Markante balkons en grote glaspartijen

Naar een ontwerp van Alynia Architecten uit Harlingen heeft het gebouw gestalte gekregen. Alynia heeft zich laten inspireren door de moderne architectuur in de wijk. Dit uitgangspunt heeft geleid tot een pand met een eigentijdse uitstraling, grote glaspartijen en markante balkons. De woningen kennen een hoogwaardige, onderhoudsarme afwerking en zijn voorzien van alle hedendaagse gemakken voor een maximaal wooncomfort.

Gasloos wooncomplex

Het Magna Fossa gebouw wordt voorzien van een ventilatie-lucht-warmtepomp  en is daarmee één van de eerste gasloze wooncomplexen van Sneek. De ventilatie-lucht-warmtepomp zorgt ervoor dat de lucht wordt omgezet in warm water en verwarming voor de appartementen. Op die manier wordt de ventilatielucht zeer efficiënt teruggewonnen. Naast een warmtepomp wordt het dak voorzien van PV-panelen.


Start verkoop

Wilt u gasloos wonen, in een markant wooncomplex aan het water? Dan is Magna Fossa wellicht iets voor u. Donderdag 15 november a.s. organiseert Frisoplan samen met Makelaardij Sneek de start verkoop. Vanaf 19.00 tot 21.00 bent u van harte welkom bij Makelaardij Sneek (adres: Oud Kerkhof 4 te Sneek). Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met Makelaardij Sneek via onderstaande gegevens of neem een kijkje op de website van Magna Fossa www.magnafossa.nl

 

Makelaardij Sneek

T: 0515 – 431543

E: info@makelaardijsneek.nl

 


Naar het overzicht

Routebeschrijving
Opdrachtgever Frisoplan B.V.
Meer informatie www.magnafossa.nl
Uitvoering door Aannemingsmaatschappij Friso B.V.
Architect Alynia Architecten
Makelaar Makelaardij Sneek
Type woning 19 appartementen
Start verkoop November 2018

Project afbeeldingen

2017-030 Alynia Architecten - Oudvaart Sneek - Interieur - groot -def LR.jpg