• Frisoplan
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49

Projecten

Antares 2020 12 nieuwe koopappartementen

Vooraanzicht recht klein.jpg

Antaresstraat


Naar een ontwerp van VDP architecten uit Groningen, heeft een prachtige silhouet met over drie verdiepingen vier appartementen per etage. De woningen variëren in grootte van 80 tot 120 m2 en zijn voorzien van de nieuwste technieken op het gebied van duurzaamheid.

Duurzaam wonen

De woningen variëren in grootte van 80 tot 120 m2 en zijn voorzien van de nieuwste technieken op het gebied van duurzaamheid. Zo is ieder appartement voorzien van zijn eigen individuele warmtepomp en gebalanceerd ventilatiesysteem. Uiteraard kunnen PV-panelen niet ontbreken. De materialen van de buiten- en de binnenschil zijn hoogwaardig en robuust. Door de grote gevelvullende raampartijen op beide uiteinden van de Antares, en de grote raampartijen in de zijgevels kunt u optimaal genieten van de sterren.De buitengevels zijn doorgetrokken bij het balkon, dit zorgt voor een prettige privacy en functioneert bovendien als zonwering voor de warme dagen. De rood/oranje gevelsteen past zeer goed bij het spectrum van de superster.

Interesse?

Wilt u in een prachtig maar ook duurzaam appartement wonen? Het is er fijn, ruim en licht wonen in een spiksplinternieuw appartement in een groene omgeving. Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met Lamberink Nieuwbouw Groningen of Dijkstra Makelaardij via de website van https://www.nieuwbouwgroningen.nl/ of https://www.dijkstramakelaardij.nl/

 

 


Naar het overzicht

Routebeschrijving
Opdrachtgever Frisoplan B.V.
Meer informatie https://wonenindeoostergast.nl/antares-2020
Architect VDP Architecten
Makelaar Lamberink Nieuwbouw Groningen en Dijkstra Makelaardij
Type woning koopappartementen
Vanaf V.O.N. prijs 270.000
Kavelgrootte 80 tot 120 m2